Викрадені на Вінниччині отрутохімікати коштували 870 тисяч гривень

Новини Вінниці

Попередня сума збитків завдана сільгосппідприємствам Вінниччини через викрадені отрутохімікати, складає 870 тисяч гривень. Як передає УНН із посиланням на обласну прокуратуру, саме стільки коштували крадені гербіциди та фунгіциди, які в підсумку потрапили до ставка у Погребищенському районі.

  • У Липовецькому районі попередня сума збитків через викрадення отрутохімікатів в сільгосппідприємстві становить 700 тисяч гривень. У Козятинському районі зловмисники заподіяли збитків попередньо на 170 тисяч гривень, – сказали в прес-службі

Також, в прес-службі повідомили, що існують труднощі з пошуком зловмисників, оскільки вони втекли, а номерні знаки в Mercedes були зрізані. Крім того, знищений номерний ідентифікаційний номер кузова.   Нагадаємо, вранці 9 червня у селі ЗбаржівкаПогребищенського району в озеро перекинувся  автомобіль MerсedesSprinter, що перевозив викрадені на сільгосппідприємствах каністри із хімікатами. Внаслідок аварії частина ядовитих речовин вилилися у водойму. Через ризик потрапляння хімікатів до ріки Рось, із якою сполучений ставок, комісією ТЕБ та НС Білоцерківського району Київської області прийнято рішення про тимчасове припинення роботи водозабору. Пізніше результати аналізу не виявили перевищення шкідливих речовин у річці.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *