Атака на авіазавод у Борисоглєбську: ЗМІ показали кадри з наслідками (фото)

Новини Вінниці Новини Світу Новини України

На опублікованих знімках можна помітити, що військовий об’єкт росіян під Воронежем дійсно зазнав серйозних пошкоджень. Там раніше відновлювали та ремонтували ракети, які запускаються по Україні.

У ніч на 9 квітня в Росії було атаковано авіазавод, який розташований у місті Борисоглєбськ Воронезької області. Журналісти програми “Схеми” від “Радіо Свобода” поділилися першими супутниковими знімками з місця події.

Зазначається, що підприємство, яке було атаковано, займається ремонтом і відновленням ракет противника. Йдеться про те озброєння, яке противник запускає по мирних містах України з винищувачів і бойових вертольотів.

На опублікованому знімку від супутника Planet Labs можна побачити яких руйнувань зазнала будівля 711-го аваїційного заводу в місті Борисоглєбськ. Воно розташоване за 300 кілометрів від кордону територій, які контролює Україна.

“На знімку видно пошкодження одного з корпусів на території заводу. Унаслідок удару в будівлі обвалився дах”, — ідеться в повідомленні.

За інформацією інсайдерів, дрони вдарили по “711 авіаційному ремонтному заводу” в місті Борисоглєбськ. Пошкоджено головний виробничий цех підприємства

Джерело: focus.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *