На Вінниччині затримали розбійників, які викрали та пограбували людину

Новини Вінниці

Неподалік від Шаргорода затримали трьох зловмисників, які побили та вивезли за місто місцевого мешканця. Як повідомляють в обласному управлінні поліції, нападники погрожували потерпілому пістолетом.

За словами потерпілого, 29-річного мешканця Шаргорода, він повертався вночі додому, коли біля нього зупинився автомобіль «Опель Вектра» на іноземній реєстрації, у якому знаходились троє незнайомих йому чоловіків. Злочинці пригрозили йому пістолетом, силою затягли в авто, вдягнули на голову мішок та вивезли за межі міста до піщаного кар’єру.  У чоловіка відібрали гроші та особисті речі.

Поліцейські за підтримки КОРД затримали підозрюваних в одному з будинків у селі Юхимівка Мурафської територіальної громади, де вони тимчасово проживали, перебуваючи на заробітках. Підозрювані – вінничани віком 20, 23 та 26 років. Вони притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Під час проведення обшуку в їх автомобілі поліцейські вилучили викрадені особисті речі потерпілого.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій). За таке правопорушення їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також у діях зловмисників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (3 человека)
Нет описания фото.

Наразі затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Триває досудове розслідування.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *