«Слід Гройсмана»: у Липовці опоненти поширювали «чорнуху» проти кандидата на посаду голови громади

Новини Вінниці Топ

У Липовці  небайдужі громадяни затримали двох осіб та депутата районної ради, які поширювали листівки із неправдивою, дискредитаційною інформацією про одного з кандидатів на посаду голови громади. Жертвою атаки політтехнологів став кандидат від «Європейської Солідарності» Василь Авраменко. Представники його штабу викликали на місце подій поліцію та написали заяву про порушення виборчого законодавства.

Вранці, 25 вересня, місцеві  мешканці зупинили осіб, які розносили громадою листівки із наклепом на кандидата на посаду міського голови Василя Авраменка. Також громадяни виявили авто, в якому вони зберігалися.

Як розповіли виданню «Вінницяю.ОК» очевидці, двоє затриманих молодиків  зізналися, що нібито отримали завдання на поширення дискредитаційних матеріалів у Вінниці, у штабі партії «Українська стратегія Гройсмана». На матеріалах, наданих нашому виданню липівчанами, серед «чорних агітаторів» можна помітити і депутата Вінницької районної ради від «Української стратегії Гройсмана» Олександра Короля. Саме він розвозив машиною «чорну» агітаційну продукцію.

Відтак, місцеві мешканці, що надали нам фото та відео, вбачають у цій справі «слід Гройсмана».

«Хлопці самі зізнались, звідки прийшло «завдання», та й той факт, що у справі був помічений депутат від певної політичної сили сам по собі багато про що говорить», – поділився з нами думкою співрозмовник.

Прикметно, що раніше Олександр Король працював в органах та був начальником поліції Немирівського району.  

За фактом правопорушення представники «Європейської Солідарності» звернулись до поліції.

Нагадаємо, це не перший випадок використання брудних політтехнологій під час виборчої кампанії у Липовці. Раніше один з кандидатів був помічений на прихованій агітації у школах.

Позачергові вибори голови Липовецької громади призначені на 31 жовтня.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *