У Вінницькій громаді просять продовжити час курсування автобусу до Луки-Мелешківської

Новини Вінниці

Мешканка Вінницької громади Марія Бальшанек зареєструвала петицію до міської ради з проханням продовжити період курсування автобус №27 до Луки-Мелешківської. За словами жінки, автобуси за даним маршрутом припиняють курсувати ще до 20:00. Авторка ж звернення просить додати кілька рейсів та продовжити час роботи маршруту до 22:00-22:30.

«Лука-Мелешківська ‒ практично район міста, дорога туди займає не більше 20 хвилин. Але після 21:00 дорога туди можлива лише на таксі або пішки. В 21:00 в бік Луки з площі Перемоги уходить останній автобус приватного перевізника. Зі сторони Луки останній автобус слідує в 21:20. Муніципальний маршрут №27 припиняє ходити ще до 20:00. Жителі Луки-Мелешківської щільно пов’язані з містом, працюють у Вінниці, відпочивають у Вінниці. Автобусний маршрут №27 належить місту, тому є пропозиція продовжити роботу муніципального маршруту до 22:00-22:30. По факту, необхідно додати ще один-два рейси у більш пізній час. Відомо, що в автобусному парку ВТК є як великогабаритні, так і менші автобуси. Можна саме на ці рейси пустити менший автобус, якщо великогабаритний запускати не вигідно. Нехай жителі Луки-Мелешківської користуються громадським транспортом, а не годують служби таксі, які менше 100 грн за поїздку за місто не беруть», ‒ йдеться зверненні.

Аби петицію розглянули в міській раді, за неї мають проголосувати 350 вінничан. Збір підписів триває ще протягом 9 днів.

Підтримати петицію можна за ЦИМ посиланням.

Актуальні новини Вінниці та області в нашому Telegram-каналі та на Facebook-сторінці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *