Вінницька «Нива» представила нову форму та «відпустила» двох гравців

Новини Вінниці

Футбольний клуб «Нива» Вінниця представив командне фото на весняну частину сезону а також презентував новий домашній комплект форми.

Традиційна біла форма з зеленими вставками змінилася на темно-зелену із «плямистими» рукавами. Виробником спортивного екіпірування команди з Вінниці залишився місцевий бренд Utmost.

Темно-зелену форму вболівальники «Ниви» вже могли бачити на фотографіях з презентації «весняних» новачків клубу. Тепер цей комплект офіційно набув статусу домашнього. Таким він буде принаймні до кінця сезону 2020-2021.

Додамо також, що півзахисники Богдан Зугравий і Дмитро Підгаєцький, які в цьому сезоні дебютували у складі вінницької «Ниви», більше не є її гравцями.

Як інформує видання Футбол.UA, 19-річний хавбек Зугравий провів 10 матчів у Другій лізі і 2 гри в Кубку України. Його одноліток Підгаєцький взяв участь в 4 матчах чемпіонату і 3 кубкових поєдинках.

У заявці команди залишилося 23 футболісти.

Нагадаємо, «Нива» займає 12-е місце в групі А другої ліги, випереджаючи на 2 очка львівські «Карпати». 20 березня команда Володимира Циткіна прийме галичан в першому офіційному матчі 2021 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *