«Свої 26 змушений зустрічати в тюрмі»: в суботу вінничан запрошують на акцію підтримки Сергія Стерненка

Новини Вінниці

20 березня о 19:00 на Майдані Небесної Сотні у Вінниці відбудеться чергова акція протесту на підтримку ув’язненого Сергія Стерненка.

«20 березня ‒ день народження Сергія. Проте свої 26 років він змушений зустрічати у тюрмі. Президент вирішив повністю ігнорувати мирний протест. Ми чекали два тижні. Тож на Сергієвий день народження ми трохи посвяткуємо, запалимо і нагадаємо Президенту про його обов’язки перед народом України. У Вінниці можна приходити з дітьми та домашніми улюбленцями», ‒ йдеться в анонсі події на Facebook.

Варто зазначити, що аналогічна та більш масштабна акція цього дня запланована у Києві. Старт ‒ на Банковій о 19:00.

Нагадаємо, це вже не перша акція на підтримку Сергія Стерненка у Вінниці. Вперше вінничани зібралися на протест 23 лютого, коли активіста Приморський районний суд Одеси засудив до семи років ув’язнення.

Після цього в місті збирали підписи до міської та обласної ради з надією на відповідну реакцію місцевих органів влади та відповідні звернення до Президента, Парламенту та Уряду.

Згодом акція протесту відбулася 8 березня.

Відслідковувати перебіг подій навколо судової справи Сергія Стерненка можна, зокрема, на Telegram-каналі «STERNENKO». Щодо протестних акцій в Україні та Вінниці можна знайти інформацію також на фейсбук-сторінці «Свободу Стерненку – Вінниця».

У нашого сайту тепер є Telegram

Також запрошуємо на нашу Facebook-сторінку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *