У Вінниці Ірина Геращенко та команда “Європейської Солідарності” привітали з Днем народження маму Героя Небесної Сотні Максима Шимка Зою Кузьменко (ВІДЕО)

Новини Вінниці Топ

Приємна несподіванка чекала сьогодні, у День народження, на маму Героя Небесної Сотні Максима Шимка Зою Кузьменко. Разом з друзями та волонтерами привітати іменинницю приїхали народний депутат України, співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко, кандидат на посаду міського голови Вінниці від “Європейської Солідарності” Сергій Кудлаєнко та голова територіальної організації партії, кандидат у депутати обласної ради Андрій Гижко.

Вручаючи квіти, Ірина Геращенко Зої Кузьменко побажала сил і мужності:

“І нам всім разом також потрібно багато мужності, щоб далі будувати державу, про яку мріяв Максим”.

Співголова фракції передала також вітання від лідера партії, п’ятого Президента України Петра Порошенка:

“Петро Олексійович просив передати Вам слова подяки за сина, за те, що Ви його правильно виховали і сказати, що ми Вас всі дуже любимо”.

“Ми вас любимо і цінуємо! Тримайтеся. Попереду лицарський турнір пам’яті Максима, який ми “піднімемо на ноги” і будемо проводити щорічно”, – додав кандидат у мери Вінниці Сергій Кудлаєнко..

Стосовно лицарського турніру пам’яті Максима Шимка, який відбудеться у суботу, 24 жовтня, у Вінниці, то мама Героя Небесної Сотні розповіла, що, попри усі труднощі, його ініціатори  здаватися не збираються, а задумів по вшануванню пам’яті Героїв ще дуже багато. Головне, щоб усі їх вдалося реалізувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *