У Вінниці продовжується тиск на опозиційних кандидатів

Новини Вінниці

Політичні опоненти кандидата на посаду Вінницького міського голови Сергія Кудлаєнка в останні дні виборчих перегонів вдаються до низьких і хуліганських методів боротьби. Про це сам кандидат написав на своїх сторінках у соціальних мережах та опублікував відео.

На відео у Facebook видно, як агітатори іншого кандидата, діючого мера міста Вінниці, навмисно заклеюють інформаційно-агітаційні плакати Кудлаєнка. «Останні спроби влади втриматися на політичному Олімпі! Переконаний, спроби зупинити зміни у Вінниці марні! Час великих звершень для Вінниці настав!» – зазначив політик у своєму каналі Telegram.

Нагадаємо, в ніч на 18 жовтня 2020 року в кількох місцях Вінниці було знищено агітаційні конструкції кандидата на посаду Вінницького міського голови Сергія Кудлаєнко. Також кілька агітаторів з команди кандидата стверджували про погрози їм та членам родин з боку невідомих осіб. Поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб, що кваліфікується частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *