Безпека громадян і чесні вибори – умова для перетворення Вінниці на справжнє комфортне місто

Новини Вінниці

В ніч на 18 жовтня в кількох місцях Вінниці було знищено агітаційні конструкції кандидата на посаду Вінницького міського голови Сергія Кудлаєнко.  Про це сам кандидат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Замість конструктивної критики і дискусій опоненти взялися до тактики псування майна і погроз агітаторам та членам їхніх родин», – зазначив Кудлаєнко.

Політик нагадав, що системність таких дій надалі – це перешкоджання діяльності кандидата, а це тягне за собою кримінальну відповідальність. «Про яку чесну виборчу кампанію можна говорити? Ходити нашими затишними вулицями стає страшно. Перелякані зростанням моєї підтримки опоненти всіма силами намагаються зашкодити мені у виборчих перегонах. Це означає лише одне – наша команда все робить правильно! Як би хтось не старався – час змін для Вінниці настав!» – наголосив Кудлаєнко.

Кандидат на посаду очільника міської влади підкреслив, що вибори мають відбутися в умовах чесної конкуренції: без популізму, брехні, псування майна, погроз агітаторам і членам їхніх родин! А запекла боротьба між кандидатами повинна полягати не в брудних провокаціях, а в ідеях, як зробити Вінницю містом справжнього добробуту і комфорту. Вінниця має стати європейською і комфортною для мешканців. «Для мене це – безпека і захист вінничан, доступність послуг. І так буде!», – акцентував Кудлаєнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *