Довічного не дали: Немирівський суд виніс вирок злочинцям, які три роки тому до смерті закатували пенсіонера

Новини Вінниці

Немирівський районний суд виніс вирок трьом зловмисникам, які до смерті побили 80-річного пенсіонера. Злочинці катували старенького та вимагали гроші. Злочин було скоєно ще у червні 2017 року у селі Байраківка Немирівського району.

Нагадаємо, тоді у власному помешканні знайшли мертвим 80-річного чоловіка.  На тілі загиблого були сліди побоїв та удушення, у хаті було усе перевернуто, видно, що господаря жорстоко катували. Як інформували тоді у поліції Вінниччини, затримали зловмисників 28 вересня.

Ними виявились троє жителів Жмеринки та села Райки Іллінецького району віком 54, 50 та 20 років. Двоє старших чоловіків, раніше судимих за крадіжки,  були рідними братами, а молодший – пасинок 54-річного. Поліцейські з’ясували, що свою жертву зловмисники обрали за кілька днів до вчинення злочину, коли, під приводом прийому металобрухту, обходили домогосподарства села. У ніч на 19 червня, розбивши скло вхідних дверей, вони проникли у будинок дідуся. Аби дізнатися, де гроші, його жорстоко побили, після чого задушили. А в хаті знайшли лише 600 гривень…

Тепер Немирівський районний суд виніс вирок.

“Одному з підсудних призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років з конфіскацією майна, двом іншим – по 15 років з конфіскацією майна”, – повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *