Депутати Вінницької облради 24 вересня зберуться на останню чергову сесію цього скликання

Новини Вінниці Топ

У понеділок, 21 вересня, відбулось засідання президії Вінницької обласної ради. Участь взяло 16 із 29 членів. На засіданні погодили порядок денний 45 сесії, що запланована на 24 вересня. Вона буде останньою черговою у цьому скликанні.

Як повідомляє пресслужба облради, голова Ради Анатолій Олійник на початку засідання коротко підсумував роботу депутатського корпусу 7 скликання:

“Без перебільшення, депутати цього скликання працювали активно, конструктивно, а головне – результативно для розвитку Вінниччини. Чергову 45 сесію зі свого боку обіцяю провести на високому організаційному рівні, дотримуючись усіх епідеміологічних вимог та карантинних обмежень”.

Спочатку до порядку денного чергової сесії планувалось внести 41 питання, але після обговорення члени президії вирішили зняти з розгляду перше питання про інформацію прокурора Вінницької області. Натомість першим до розгляду буде запропоновано звіт постійної комісії облради з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики. До об’єднаного питання про затвердження, внесення змін та хід виконання обласних програм включили ще три пункти.

Прийнято рішення також про перенесення 12 питання порядку денного чергової сесії на 11, відповідно 11 розглядатиметься на сесії під номером 12. До питання 21 про передачу-приймання майна включити пункт «Про передачу автомобіля ЗІЛ-131 з КНП «Фтизіатрія» на «Могилів-Подільський райагроліс».

Доповнили також і питання 22 про питання діяльності об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області двома пунктами. Зокрема, про внесення змін до проєкту рішення «Про Вінницький обласний краєзнавчий музей» №54 від 27 серпня 2020 року за №54 щодо Вороновицького відокремленого підрозділу» та Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області єдиного майнового комплексу Тиврівського ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки Тиврівський район Вінницька область.

Зрештою, члени президії затвердили 34 питання чергової 45 сесії обласної Ради 7 скликання.

Члени президії також узгодили організаційні питання щодо проведення чергової сесії в межах карантинних заходів, у зв’язку з пандемією COVID-19. Анатолій Олійник повідомив, що усі зміни до програм та статути комунальних підприємств будуть надіслані депутатам в електронному вигляді.

Таким чином, пленарне засідання чергової 45 сесії обласної Ради 7 скликання відбудеться 24 вересня 2020 року о 10.00 годині  в приміщенні обласної Ради з дотриманням встановлених правил і  норм щодо карантину, фізичної дистанції між учасниками засідання та використанням відповідних засобів індивідуального захисту. Також відбуватиметься пряма трансляція пленарного засідання  на офіційному вебсайті облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *