“Укрзалізниця” поновила рух поїздів далекого сполучення на Вінниччині

Новини Вінниці Новини України

Як йдеться на сайті компанії, зокрема відкривається продаж проїзних документів для поїздів №106/105 Одеса — Київ на станції Вінниця та №772/771 Хмельницький — Київ на станції Гнівань.

 з 13 червня буде поновлено курсування поїзда № 779/780 у сполученні Суми — Вінниця з відправленням із Сум та Вінниці. Він курсуватиме щосуботи та щонеділі.

“Укрзалізниця” також нагадує, що поїзди перед рейсом та після нього піддають посиленій дезінфекційній обробці. Посилено обробку постільної білизни під час прання.

Провідники щогодини під час рейсу миють санвузли, підлогу в салоні вагона, протирають поручні, дверні ручки, кнопки тощо. В кожному вагоні встановлено санітайзер, рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину.

“Для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Про подальше відновлення руху поїздів та відкриття продажу квитків буде повідомлено додатково” – повідомляє компанія.

1 коментар на ““Укрзалізниця” поновила рух поїздів далекого сполучення на Вінниччині

  1. Шановні панове! Декілька разів їздив у нових купейних вагонах сполученням Київ-Москва. Різниця у комфортності зі старими, навіть відремонтованими вагонами вражаюча. Мені хочется завжди їздити у таких гарних умовах і по Україні і за кордон, тому прошу підказати, де я можу отримувати інформацію про комфортабельність, стан, рік випуску вігонів у потягу, щоб мати можливість обрати до якого вагону купувати квіток? Чи можна запровадити надання такої інформації на вашому сайті стосовно окремих вагонів або потягів? Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *