Уночі вінничанка кухонним ножем підрізала гостя: чоловік – у реанімації

Новини Вінниці Топ

Сьогодні, 27 грудня, вночі у Вінниці у сварці, що виникла під час застілля, жінка нанесла ножове поранення своєму знайомому. Потерпілий прооперований і знаходиться у реанімації. Слідчі з’ясовують обставини події.     

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського, близько пів на третю годну ночі з лікарні надійшло повідомлення, що каретою швидкої допомоги до них госпіталізований 56-річний вінничанин з проникаючим ножовим пораненням у живіт.    

Попередньо, ушкодження чоловік отримав близько другої години ночі, перебуваючи в гостях у знайомої. Під час застілля між чоловіком та жінкою виник конфлікт, і вона вдарила свого гостя кухонним ножем.  Сама ж і викликала швидку допомогу.      

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

33-річна правопорушниця затримана у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу.   

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *