На Вінниччині зафіксували 100 фактів продажу дітям сигарет та алкоголю

Новини Вінниці

Протягом року поліцейські ювенальною превенції виявили на Вінниччині виявлено 100 фактів порушень суб’єктами підприємницької діяльності заборони продажу алкогольних і тютюнових виробів дітям. Після розгляду справ анульовано 26 ліцензій на продаж вказаних товарів.

Правоохоронці виявили 185 фактів вживання алкогольних напоїв дітьми та 128 – тютюнопаління.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції області Людмили Кузнєцової, ювенальними поліцейськими проведено  2176 профілактичних рейдів закладами торгівлі щодо недопущення фактів продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.  Здійснено майже 4500 профілактичних рейдів з перевірки місць концентрації молоді, розважальних закладів,   комп’ютерних клубів.

За результатами виявлених порушень до суб’єктів підприємницької діяльності застосовано фінансових і штрафних санкцій на суму понад 244 тис. грн.

У головному управління обласної поліції наголошують: основним напрямком превентивної роботи в молодіжному середовищі є недопущення пияцтва та тютюнопаління серед дітей. В навчальних закладах проведено  понад 1600 занять на правову тематику, з правил безпечної поведінки та здорового способу життя.

За матеріалами відділу комунікації поліції Вінниччини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *