Народний художник України Володимир Козюк ініціює конкурс «Обличчя Вінниччини»

Новини Вінниці Топ

Чим відрізнятиметься такий конкурс від усіх інших? Хто може стати його учасником? Про це вінничанин Народний художник України, меценат, колекціонер, керівник ГО «Кращий художник Володимир Козюк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук:

  • Шановні друзі, це велика таємниця, але скажу Вам по секрету, а Ви нікому не кажіть, ну хіба що з друзями можна поділитися, буквально осьось хочемо розпочати проект «Обличчя Вінничини».
    Так сталося, що немає жодного конкурсу
    , який би був чесний, формував свідомість, справжнє уявлення про цінності. Тому виникла ідея створити конкурс, де могли би взяти участь як чоловіки, так і жінки до 30 років, де краса лиш одна з характеристик, а важливі здобутки, освіта, знання мов, інтелект, хобі, досягнення на всеукраїнському та світовому рівні в культурі, спорті, танцях, співі, науці, бізнесі! Сімейний стан не має значення, а от погані звичкизавжди мінус. Людяність великий плюс, а егоїзм великий мінус. Також, мабуть, важливо ввести номінацію «Народний герой», де участь може взяти будьхто: той, що зробив щось унікальне, поставив рекорд, спас життя, підтягнувся найбільше на турніку, виховав дітей з вулиці. Цей проект може бути надзвичайно цікавим, адже  йдеться не про «звізд», яких плодять на інкубаторах і фабриках,  йдеться про тих, хто поряд, справжніх, надійних, людяних, наших! Залюбки вислухаю пропозиції. Майбутніх меценатів, не байдужих до людей, теж запрошую до співпраці. Ідея тільки зародилася, але вже впевнений, що це буде топовий проект, зовсім інший, той проект, що квитки розлетяться як жовте листя при сильному пориві вітру, а на кошти від них ми будемо вчити дітей з бідних сімей творити добро, малювати, ліпити, творити! Пишіть, є одна доба!
    PS. І ще
    : усілякі комерційні конкурси для дорослих та малят досягненнями, на мою думку, вважати не будемо, тому в резюме не варто їх вказувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *