У Миколаєві отруїлись далекобійники з Вінниччини

Новини Вінниці Топ

У Миколаїві після обіду у придорожньому кафе померли двоє далекобійників, ще троє госпіталізовані, повідомляють у головному управлінні поліції Миколаївської області. Усі постраждалі – мешканці Вінницької та Чернігівської областей.   

Інцидент трапився 14 грудня. Близько 20:00 лікарі повідомили до поліції про загибель 54-річного водія. Його 38-річного напарника знайшли мертвим у вантажному автомобілі. Ще трьох постраждалих: 33-х, 38-ми та 57-ми років забрала «швидка». Один з них у важкому стані. Чи є серед загиблих вінничани наразі невідомо.

Працює слідчо-оперативна група. Поліцейські опитують очевидців та персонал усіх закладів харчування, розташованих поблизу.

Зі слів очевидців, чоловіки вживали алкоголь та їжу у придорожньому кафе. Зразки продуктів харчування та спиртних напоїв правоохоронці вилучають, вони будуть направлені на експертизу. 
Відомості за фактом смерті двох людей внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ККУ «Умисне вбивство». Обставини та причини трагедії встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *