Вінничани розпочнуть різдвяно-новорічні свята з грандами українського джазу! (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

Дух Різдва приходить не зі снігом та запахом хвої – ні.

Різдво починається з милих серцю джазових нот та святкових вогнів. Із думки про коханих людей та бажання побути з ними поруч, розділивши найтепліші та найніжніші емоції.

Незабутнє свято добірного різдвяного джазу та найдушевніших пісень усіх часів та народів, без яких зима – не зима, відбудеться 22 грудня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на концерті найкращих джазових музикантів України – Квартету Руслана Єгорова «Christmas jazz».

Вінничани почують хітові «Let It Snow» і «Silver Bells», «Winter Wonderland» і «Christmas Song», а коли прозвучать перші ноти «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas», кожен відчує: дух Різдва вже у Вінниці!

Квартет Руслана Єгорова – унікальний та знаменитий джазовий колектив, на рахунку якого виступи на найкращих джазових подіях України та Європи.

Кожен із учасників квартету – дійсно мегаособистість!

Лідер колективу – віртуозний піаніст і вокаліст Руслан Єгоров – володар приголомшливо чуттєвого і водночас сильного оксамитового вокалу, який заворожує й миттєво скоряє серця! Руслана Єгорова по праву називають «Золотим голосом українського джазу»!

А саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, барабанщик Павло Галицький і контрабасист Микола Кістеньов грають настільки блискуче, що бурхливими оваціями глядачі зустрічають їх вже після першої композиції.

Будучи справжніми профі своєї справи, на кожному концерті музиканти Квартету Руслана Єгорова створюють неповторну атмосферу, даруючи море незабутніх емоцій слухачам.

Їхній репертуар завжди унікальний!

Музиканти щиро закохані у класику джазу, але в той же час відкриті до експериментів. У результаті кожна зіграна ними п’єса — вже авторське творіння.

Оригінальний саунд, свіже та цікаве бачення знайомих та улюблених мелодій – Квартет Руслана Єгорова завжди уміє здивувати!

  • Ми щасливі, що саме з концерту таких відомих надзвичайних музикантів, які дійсно є грандами українського джазу, у Вінниці розпочнуться різдвяно-новорічні свята, – відзначають співорганізатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». –  Беріть із собою друзів та близьких і приходьте 22 грудня о 19.00 у театр імені Садовського на незабутній «Christmas jazz»! У цей вечір джаз зігріє вас краще за келих глінтвейну!

Квитки на концерт – доступні абсолютно усім. Вартість – від 150 до 460 гривень.

Придбати квитки можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», «Універмагу», театру Садовського, Будинку офіцерів та Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *