На Вінниччині троє підлітків напали на чоловіка, побили та пограбували

Новини Вінниці

Злочин було скоєно у вівторок, 10 грудня,  близько десятої години вечора в райцентрі Липовець  неподалік від одного з розважальних закладів, – повідомив начальник липовецької поліції Павло Дармограй. Досудовим розслідуванням встановлено,  що троє неповнолітніх, двом із яких – по 15 років, одному  – 17,  напали на місцевого жителя. Підлітки  побили  45-річного чоловіка та відібрали в нього  мобільний телефон іа документи.  

За словами Павла Дармограя, встановили особи зловмисників завдяки камерам  відеонагляду.  Одного із підозрюваних затримали через кілька годин після нападу,  інших – сьогодні, 11 грудня,  за місцем проживання.

До обрання міри запобіжного заходу зловмисники перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством готуються матеріали для оголошення правопорушникам про підозру.

Слідчим відділенням поліції розпочато розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України – розбій. За таке правопорушення передбачене покарання до 10 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *