У «Вінницяміськтеплоенерго» нагадують про необхідність передати показники з приладів обліку

Новини Вінниці

До кінця місяця необхідно передати показники індивідуальних приладів обліку гарячого водопостачання, щоб отримати у платіжках коректні нарахування, нагадують у підприємстві вінничанам.  У повідомленні також йдеться:

  • До підприємства час від часу надходять звернення від вінничан, які не користуються послугою з централізованого постачання  гарячої води, але при цьому вони досі є нашими споживачами і  мають встановлені квартирні прилади обліку гарячої води.  Часто такі споживачі не передають показники і як наслідок – отримують у платіжках нарахування за послугу з централізованого гарячого водопостачання.
  • Нагадуємо, якщо ви не користуєтеся послугами з гарячого водопостачання, але все одно є нашим споживачем, – передавати показники потрібно обов’язково кожного місяця до 31 числа, навіть якщо ці показники не змінюються.

Способи  передачі показників:

  • Ви можете звернутися  у відділ по роботі з населенням КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за номерами тел.: (0432)55-16-51 або 46-03-45 (графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, обідня перерва з 12:00 до 12:45, щоп’ятниці  працюємо з 8:00 до 15:45);
  • можете подати  показники у вінницьких центрах адміністративних послуг “Прозорий офіс”;
  • під час сплати комунальних послуг у відділеннях банків;
  • також можете залишити показники, зателефонувавши в Центр муніципальних систем управління за тел.: (0432) 65-10-00 та (0432)50-01-60.
  • або ж в особовому кабінеті на сервісі https://www.pay.vn.ua

Якщо ж ви  не подаватимете показники вчасно і будете отримувати некоректні нарахування за послугу, тоді вам доведеться витрачати  свій час для виправлення ситуації і приведення показників у відповідність. Якщо ж така ситуація все-таки виникла, тоді вам доведеться звернутися у службу збуту підприємства для виклику контролера за номером (0432)50-72-89 або залишити заявку за посиланням http://vmte.vn.ua/workMeter.html, щоб фахівець зняв контрольні показники з Вашого приладу обліку гарячої води. Лише у такому випадку нарахування буде приведено у відповідність.

Але щоб такої ситуації не виникало, подавайте показники приладу обліку гарячої води вчасно – до 31 числа щомісяця!  Звертаємо увагу споживачів, що листопад має 30 днів,  тому крайній день передачі показників у телефонному режимі на наше підприємство цього місяця   – 29 листопада, оскільки  30 число припадає на вихідний день! Тому якщо так трапилося, що Ви забули передати показники 29 листопада, то 30-го числа Ви можете це зробити,  лише маючи доступ до мережі Інтернет,  скориставшись веб-сайтом https://www.pay.vn.ua, в  особовому кабінеті.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *