Будуй кар’єру – ставай успішним: 300 вакансій – для молодих вінничан

Новини Вінниці

Міграційні процеси в пошуку роботи за кордоном спричиняють зменшення робочої сили на ринку праці. Аби донести інформацію, про те, що є робота в Україні, Вінницький міський центр зайнятості провів ярмарок вакансій для молоді.

Роботодавці міста, зокрема,  ТОВ НВП «Аргон» ПрАТ «Вінницький завод «Маяк», ПП «Виробниче обєднання Елна-Сервіс», ВД АТ «Укрпошта», ТОВ «Провавтоматика Вінниця», ТРК «Еверест», ДП «Електричні системи», ТОВ «Грін Кул», ТОВ «Гранд-Пак», Територіальне управління служби судової охорони у Вінницькій області  презентували понад 300 актуальних вакансій. Молоді люди, серед яких і зареєстровані безробітні, і студенти, і запрошені через інші інформаційні канали шукачі роботи мали можливість поспілкуватись із представником роботодавця та дізнатись про перспективи працевлаштування.

Для відвідувачів ярмарку вакансій працював консультаційний пункт сектору  рекрутингу Вінницького міського центру зайнятості. Також бажаючі могли пройти тестування з профорієнтації.

У рамках ярмарку вакансій відбувся мотиваційний тренінг практикуючого психолога Людмили Євсеєвої, де молоді люди дізнавались, як пізнати себе, скласти план побудови своєї кар’єри та  виробити стратегію досягнення цілей.

За інформацією: Відділ інформаційної роботи Вінницького обласного центру зайнятості 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *