«Мирова» із «пивоварами»: Вінницька «Нива» зіграла внічию

Новини Вінниці

У грі 20-туру чемпіонату України серед команд Другої ліги вінницька «Нива» зіграла внічию із київською «Оболонню Бровар-2». Суперники зустрілись 2 листопада на Центральному міському стадіоні Вінниці.

Рахунок вже на другій хвилині відкрив «пивовар» Максим Потопальський, який  забив головою після розіграшу кутового.

Після цього гості переважно діяли другим номером, грали від оборони. «Нива» тиснула і створила низку цікавих атак. Приміром, на 22-й хвилині Ярослав Браславський переграв воротаря Івана Тюріна і головою закидав м’яча у порожні ворота, але на заваді виявився захисник. Незабаром вже Ігор Маляренко у воротарському майданчику вів верхову боротьбу з голкіпером, але суддя зафіксував порушення правил.

В другому таймі картина не змінилася. «Нивівці» відчайдушно йшли вперед, адже прагнули відігратися. І в середині тайму їм вдалося відзначитись двічі. Спочатку Ігор Маляренко на 70-й хвилині по-снайперськи замкнув прострільну передачу. Через кілька хвилин схожим чином – після пасу свого капітана – відзначився Артур Загорулько, який вийшов на заміну. 2:1!

Суддя додав до основного часу гри чотири хвилини. Молоді гравці «Оболоні Бровара-2», яким вже не було що втрачати, пішли вперед, створивши пару гольових моментів. І на останніх секундах, після гарматного пострілу метрів з 11-и, відігралися. Захисники «Ниви»  зіграли в цьому епізоді не кращим чином.

За підсумками туру вінницька команда опустилася на 9-е місце турнірної таблиці. «Ниву» перегнала «Чайка», яка вдома переграла тернополян – 2:1. Наступний, 21-й тур, колектив Вадима Кудіярова і Колінса Нгахи проведе саме проти одноклубників із Тернополя. Гра пройде 10 листопада в гостях.

За матеріалами пресслужби вінницької «Ниви»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *