На Вінниччині затримали п’яного викрадача мотоциклу

Новини Вінниці

У Жмеринці патрульні затримали нетверезого чоловіка, який вночі викрав мотоцикл  «ММВз-3.11212» з подвір’я місцевого жителя. Інцидент трапився 2 листопада.

За даними відділу комунікації обласної поліції, під час нічного патрулювання міста працівники групи реагування патрульної поліції помітили на одній з вулиць  підозрілого мотоцикліста. Зупинивши транспортний засіб, поліцейські з’ясували, що 31-річний водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, у нього відсутні реєстраційні документи на транспортний засіб та  водійське посвідчення.

 Відносно правопорушника працівники поліції склали протокол за ст. 126 КПК ( Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) та ст. 130 КПК ( Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Транспортний засіб вилучили  та помістили на арештмайданчик.

Вранці, до поліції звернувся 46 – річний  житель  м. Жмеринка з приводу крадіжки його мотоциклу. Потерпілий повідомив, що транспортний засіб він залишив на власному подвір’ї з ключами у замку запалювання.

Як згодом з’ясувалось, вилучений поліцейськими вночі мотоцикл  належить заявнику.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *