На Вінниччині судитимуть водія, який пропонував хабар патрульному

Новини Вінниці

У Крижопільському районі правоохоронці затримали 27-річного водія автомобіля «ВАЗ 2104», який 13 жовтня намагався надати інспектору сектору реагування патрульної поліції 500 гривень. Як інформують у відділі комунікації ГУНП області, наразі порушники повідомили про підозру у наданні неправомірної вигоди.

Повідомляється, що поліцейські зупинили водія за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні з порушником з’ясувалось, що в нього відсутнє посвідчення водія. З почату року на нього двічі складали протоколи за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, і суд позбавив його права керування транспортними засобами на три роки.

Під час складання адміністративного протоколу за вчинене порушення, водій запропонував поліцейським грошову винагороду. У середу, 16 жовтня, слідчий оголосив зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За такий злочин чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *