І року не пробув на волі: на Вінниччині екс-зек пограбував 80-річну жінку

Новини Вінниці

Для затримання підозрюваного на території області вводилась спеціальна операція «Перехват».  Автомобіль таксі, в якому перебував правопорушник, поліцейські зупинили на в’їзді у Вінницю 18 вересня. Найближчим часом затриманому оголосять підозру та оберуть міру запобіжного заходу. 

За словами начальника калинівської поліції Петра Скічка, до будинку 80-річної жительки села Первомайське зловмисник проник через вікно вранці 18 вересня. Відібравши у жінки гаманець з грошима та мобільний телефон,  правопорушник втік з місця злочину.

Проведеними першочерговими слідчими та розшуковими заходами, оперативники встановили особу грабіжника. До злочину виявися причетним 33-річний місцевий житель. В цьому році він  звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за  крадіжки.  Після звільнення чоловік порушив правила адміністративного нагляду, за що розшукувався поліцією. 

Затримали підозрюваного в день вчинення злочину на вулиці Київській у м. Вінниці під час проведення поліцейської операції. Чоловік їхав у таксі до обласного центру.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Частину відібраних у пенсіонерки коштів у зловмисника вилучено. Загалом у жінки нападник забрав  понад 20 тисяч гривень.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання – до 6 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *