Українські розробники показали свої винаходи на виставці у Берліні (відео)

Відео Новини України

На виставці у Берліні цими днями презентували найсучаснішу побутову техніку. Свої новинки до німецької столиці привезли також і українські розробники.

Як зазначається в сюжеті ТСН, було продемонстровано побутова техніку, яка сама приготує вечерю, або випере білизну, а також сучасні прилади, якими можна керувати просто зі смартфону з різних точок світу. 

У сучасних телевізорах з розширенням 8К надзвичайно чітко розпізнається кожна деталь. Супертонкі панелі з’являються із тумби за наказом кнопки пульта і після перегляду їх так само можна заховати.

Також було презентовано навушники, які індивідуально підлаштовують звук. Після вивчення форми вуха навушники подаватимуть звук так, що він литиметься зусібіч.

Звукові системи майбутнього на виставку в Берлін привезли і українці. Акустична система з Одеси іонізує повітря і так створює базу для передачі звуку. Над системою фізик Максим працює 20 років. Для розробки використовує найнесподіваніші матеріали, наприклад шкаралупу кокосового горіха. Кінцева вартість приладу немаленька – 14 тисяч євро. 

А ще на виставці було продемонстровано гардеробну, яка здатна самостійно підготувати господарю одяг, та холодильник, що допоможе зберегти свіжість фруктів та овочів упродовж цілих 30 днів.

Головний тренд виставки – розумна техніка і штучний інтелект, і звичайно – кібербезпека, щоб кмітливими приладами раптом не почав командувати хтось сторонній.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *