У 7ААС уперше в Україні відкрито локальну кафедру адміністративного права

Новини Вінниці

7ААС стає простором для формування грамотних та прогресивних юристів. У  суді вперше в Україні відкрито локальну кафедру адміністративного права.

Ця новація з’явилась завдяки внесенню змін до меморандуму між Сьомим апеляційним адміністративним судом та Донецьким національним університетом ім. В. Стуса. Керівництво установ голова 7ААС Віталій Кузьмишин та ректор вузу Роман Гринюк сьогодні, 10 вересня,  підписали відповідний документ.

Нагадаємо, Меморандум між 7ААС та ДонНУ ім. В. Стуса було підписано ще у травні 2019 року, сьогодні ж скріплено підписами документ зі змінами. Сьогодні до договору внесено розділ про юридичний простір «Legal space», який передбачає створення потужної платформи для адміністративного права: проведення занять на базі 7ААС, проходження практики, надання бази для наукових робіт, організація модельних судових засідань та ін..

Довідка.  ” Legal space” – це відкритий простір для втілення найкреативніших ідей юного покоління правників. Відтепер двері 7ААС відкриті не лише для екскурсій та модельних судових засідань, а й для нових проектів, які максимально допоможуть реалізувати потенціал майбутніх юристів.

За інформацією: Сьомий апеляційний адміністративний суд/7th Administrative Court of Appeal

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *