День народження Вінниці можна відсвяткувати в стилі вело

Новини Вінниці

У суботу, 14 вересня, Спілка молодіжних організацій Вінниччини, ГО «Федерація велосипедного спорту Вінницької області», ГО «Вінниця мобільна» запрошують городян відзначити  День міста в стилі вело та взяти участь у проєкті «Тур де Парк».

Перша локація  розташується  біля центральної арки  парку:  о 10:00 розпочнеться індивідуальна гонка на велосипедах вгору «Uр». Об 11:30 поблизу скейт-парку розпочнуться дитячі велоперегони «Роверок»: заїзди на біговелах, самокатах, велосипедах. Поблизу планетарію о 12:00 запрацює  «Вело містечко», де можна буде  перевірити  знання ПДД. На локації «Велофігурка» можна буде перевірити вміння практичного  володіння велосипедом. Об 11:00 на локації  «ВМХ сontent» розпочнуться змагання та показові виступи найкращих спортсменів-аматорів у скейт-парку. 

  • Усі, хто взяв участь в роботі будь-якої локації, отримує наліпку, номерок, який дозволить стати учасником розіграшу призів від наших друзів і партнерів. Початок розіграшу –  о 18:00 на площі Водограй. Ми запрошуємо усіх приїздити на велосипедах, самокатах, біговелах усією родиною та святкувати День міста з нами. Реєстрація учасників відбуватиметься на кожній локації і розпочнеться за пів години до початку заходу. Запрошуємо людей різного віку – від 3-х до 75+ років, – каже керівник проєкту «Тур де Парк»  Лілія Шульгіна

Детальніша інформація на сторінці заходу у Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *