На Вінниччині 21-річний юнак зарізав стару жінку та викрав її телефон

Новини Вінниці

У Крижопільському районі, вчора, 9 вересня, затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві 82-річної жительки села Ситківці Немирівського. Як інформують у поліції, потерпілу з ознаками насильницької смерті у власному будинку виявили 5 вересня родичі. 

За словами начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, на тілі потерпілої слідчі та криміналісти виявили декілька ножових поранень. Проведеними розшуковими заходами поліцейські встановили, що до злочину причетний 21-річний житель Крижопільського району.  Підозрюваного затримали у смт Крижопіль оперативники управління карного розшуку разом колегами з Немирівського відділу поліції. 

За попередньою інформацією, зловмисник проник до будинку потерпілої, щоб вчинити крадіжку. Почувши шум, жінка прокинулась і побачила непроханого гостя. Затриманий взяв ніж з кухонного столу та декілька разів вдарив ним жінку. З будинку потерпілої зловмисник забрав мобільний телефон. 

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За фактом умисного вбивства з корисливих мотивів відкрито кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст. 115 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 15 років або довічним позбавленням волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *