На Вінниччині затримали громадянина США, розшукуваного Інтерполом за вбивство, розбій та крадіжку

Новини Вінниці Топ

Нагадаємо, 21 серпня ввечері в міжнародному пункті пропуску державного кордону «Могилів-Подільський-Отач» Могилів-Подільського прикордонного загону під час спроби пішого перетину Державний кордону України в напрямку «в’їзд» з території республіки Молдова, при перевірці документів та анкетних даних особи по базі даних «Інтерпол пошук», затримано громадянина США.

29-річний громадянин народився в штаті Північна Кароліна. За матеріалами Генерального секретаріату Інтерполу, він знаходиться в міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до США для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ст. 924(с)(1)(А) та ст. 1951(а) КК США – крадіжка, розбій, вбивство. Злочини вчинено в співучасті з іншою особою, 09.04.2018 в штаті Флорида, США

Ухвалою слідчого судді Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області клопотання прокурора Могилів-Подільської місцевої прокуратури задоволено, до громадянина США застосовано запобіжний захід – тримання під вартою, для забезпечення видачі особи (екстрадиційний арешт) до США строком на 40 днів, з моменту затримання, тобто до 29 вересня.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *