У США знайшли мертвим мільярдера, якого звинувачують у педофілії (відео)

Відео Новини Світу

У США в тюремній камері знайшли мертвим мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачували у продажу людей у сексуальне рабство і педофілії. Про це повідомляє BBC.

За повідомленнями ЗМІ, він покінчив життя самогубством. Зазначається, що це була не перша його спроба – в минулому місяці його знайшли в напівпритомному стані у своїй камері з ушкодженнями шиї. Його лікували в лікарні, а потім повернули в столичний виправний центр Нью-Йорка.

Епштейн очікував судового розгляду за звинуваченням у торгівлі людьми та педофілії, він не визнав себе винним. 

Мільярдер був заарештований за звинуваченням у торгівлі людьми на початку липня. У середині 2000-х його вже звинувачували в сексуальному насильстві над дітьми та у схилянні неповнолітніх до проституції, але, завдяки угоду зі слідством, він отримав лише 13 місяців в’язниці.

У листопаді 2018 газета The Miami Herald опублікувала власне розслідування, присвячене справі Джеффрі Епштейна. Журналістам вдалося знайти близько 60 жертв насильства з боку Епштейна.

7 липня 2019 року влада США затримала Епштейна. За версією слідства, Епштейн отримував сексуальні послуги від неповнолітніх дівчат і “позичав” їх впливовим людям.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *