У Вінниці чоловік вбив сусіда і 5 днів переховувався у лісі

Новини Вінниці

У Вінниці підозрюваний у вбивстві сусіда чоловік 5 днів переховувався у лісовому масиві. Ймовірного зловмисника  затримали 3 серпня, повідомляють у поліції.

Вбитого у власній оселі 58-річного вінничанина виявив його племінник 27 липня. На тілі потерпілого були численні садна та синці. Оперативники та слідчі перевірили коло спілкування  загиблого та з’ясували, хто останнім часом відвідував чоловіка. Підозри щодо причетності до вбивства чоловіка впали на його 56-річного сусіда.

За версією слідства, напередодні чоловіки розпивали спиртні напої. Між зловмисником та господарем будинку виник конфлікт та бійка, під час якої затриманий наніс тілесні ушкодження, що виявились несумісні з життям. Усвідомивши, що накоїв, зловмисник 5 днів переховувався в лісовому масиві.

Правопорушник затриманий процесуально, йому оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *