На Вінниччині жінка з пістолетом і сокирою напала на лікарку-стоматолога просто в лікарні

Новини Вінниці Топ

У четвер, 18 липня, у Вінницькому районі працівники поліції затримали 48-річну жительку с. Агрономічне, яка напала на лікаря стоматологічного кабінету пістолетом та сокирою. Потерпілу з тілесними ушкодженнями в області спини та голови госпіталізовано. Правопорушницю затримано в процесуальному порядку. Причини та обставини правопорушення з’ясовують слідчі. 

На  спецлінію 102  повідомлення про інцидент надійшло   від місцевого жителя близько 15 години. Свідок повідомив, що в приміщенні стоматологічного кабінету невідома жінка напала на лікаря-стоматолога з сокирою та здійснила постріли з пістолета. 

На місце події першим прибули працівники управління поліції охорони, які знаходились неподалік місця вчинення правопорушення. Люди, які стали свідками події,  до їх приїзду не давали зловмисниці вийти з приміщення, заблокувавши вихід.

Як розповів заступник начальника Вінницького районного відділення поліції Андрій Тесля, працівники поліції з’ясували, що правопорушниця прийшла до лікарки, озброївшись пістолетом та сокирою. На сходинковій клітині почала стріляти в лікарку. Жінка зачинилась у кабінеті, після чого втекла через вікно.

На місці злочину поліцейські вилучили сокиру та предмет, схожий на пістолет  Flober Major 2,5 мм. Знаряддя злочину відправлено на експертизу. 

Зловмисницею виявилась 48-річна місцева жителька. Вона затримана в процесуальному порядку, вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Свою поведінку затримана пояснити не може.

Слідчі з’ясовують причини та обставини злочину.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115  Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За це правопорушниці загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *