Голосування в «десятку»: Порошенко представив вінничанам свій «парламентський спецназ»

Новини Вінниці

П’ятий Президент України Петро Порошенко, вчора, 3 липня, познайомив вінничан із командою державників, разом з якою йде до Верховної Ради задля захисту суверенітету країни та заради підтримки курсу на євроінтеграцію. Знайомство відбулось на Європейській площі Вінниці одразу після концерту за участі репера ХАСа та рок-гурту OT VINTA.

ХАС розчулив та «завів» публіку репом про дитячий погляд на світ та новим прочитанням Шевченківських рядків.

  • Кохайтесь чорнобриві тільки в межах України, – підхоплювали за артистом глядачі

За ним виступили невгамовні панки з OT VINTA, які порадували людей на площі дотепно-патріотичною композицією «17 москалів», хітом «Бабина тумба» та іншими піснями зі свого драйвового репертуару.

Під музику пританцьовували навіть фанати блогера Анатолія Шарія, які прийшли на площу з червоними повітряними кульками, аби зіпсувати «порохоботьську вечірку». Втім, не так сталося, як гадалося. Поруч стояли люди з чорними кульками, таким чином виникло святе для кожного українця поєднання кольорів часів визвольної боротьби.

  • Як приємно, що ваші кульки червоні та чорні, «бандерівських» кольорів! – пожартував, вийшовши на сцену, Петро Порошенко, і кілка кульок прихильників Шарія одразу злетіли до неба

Під гучні овації лідер «Європейської солідарності» представив вінничанам своїх однопартійців генерал-лейтенанта ЗСУ, героя України Михайла Забродського, віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванну Климпуш-Цинцадзе та заступницю міністра енергетики Наталію Бойко. Своїх поплічників Президент Порошенко назвав «парламентським спецназом», який стоятиме на варті української незалежності і не дозволить здійснитись проросійському реваншу.   

  • У нашій команді більше тридцяти відсотків жінок. Ви спитаєте: «А що ж це за спецназ такий, коли в ньому так багато жінок?». І я відповім: «Ооооо, ви не знаєте українських жінок!». Саме з нашими жінками це буде такий «спецназ», що від росіян тільки тирса летітиме, – сказав Порошенко, викликавши овації сотень патріотів, що зібрались під сценою

Саме з такими людьми, впевнений він, Україна зможе раз і назавжди покінчити з війною на Сході без капітуляції. За планом «Європейської солідарності», конфлікт має завершитись введенням миротворців ООН на російсько-український кордон на території окремих районів Донбасу.

Із виборцями познайомились також і кандидати від ЄС, які йдуть до парламенту по мажоритарних округах Вінниччини.

Так, по округу №11 обирається до Верховної Ради перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

На окрузі №12 прихильникам ЄС слід голосувати за волонтерку, матір двох бійців АТО/ООС Олену Верлан.

За округом №13 «закріплений» ще один заступник голови ОДА Олександр Крученюк.

Мешканцям округу №14, яким не байдуже європейське майбутнє України, Петро Порошенко радить віддати свій голос за діючого нардепа Івана Мельничука.

В прикордонному окрузі №16 балотується голова Ямпільської РДА Михайло Вдовцов.

На окрузі №17 ЄС висунула кандидатом ветерана війни з Росією, добровольця Олександра Грамарчука (позивний «Гром»).

Округ №18 – за народним депутатом, кандидатом наук з державного управління Русланом Демчаком.

На окрузі №15 кандидатом від ЄС виступає найдієвіший та найсумлінніший депутат чинної Верховної Ради Іван Спориш, на рахунку якого 100% голосувань у сесійній залі.

  • Друзі, обов’язково прийдіть на вибори! – попросив вінничанПетро Порошенко – Вінниччина дала мені на президентських виборах більше трьохсот тисяч голосів, за що я вам уклінно дякую. Такий самий результат має бути в нас і на виборах у парламент, ми маємо отримати не менше двадцяти п’яти відсотків голосів по всій Україні!

Наостанок п’ятий Президент додав, що у його партії дуже влучний номер у бюлетені, який легко запам’ятовується:

  • В армії кажуть: головне – попасти «в десятку». Це дуже легко запам’ятати, бо десятий номер – номер «Європейської солідарності» у виборчому списку. Це правильний номер в бюлетені, і ми точно маємо рухатись в Європейський Союз та НАТО!

Завершилось дійство  виконанням гімнів об’єднанної Європи та України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *