70 ІТ-ішників приїхали до Вінниці на всеукраїнський форум

Новини Вінниці

Форум із обміну досвідом зібрав у Вінниці представників ІТ-підрозділів, які працюють в органах місцевого самоврядування. Ціль зустрічі – ознайомлення з роботою вінницького Ситуаційного центру.

Ситуаційний центр Вінницької міської ради – це комплексне рішення для забезпечення повноцінної цілодобової безпеки у місті. Завдяки даному центру поліція має високі показники розшуку зниклих автомобілів,  виявлення вандалів, хуліганів, що дозволяє працівникам правоохоронних органів затримувати порушників оперативно.

Ситуаційний центр – перша в Україні міська система комплексного відеонагляду, до якої підключено муніципальні відеокамери, камери з усіх шкільних закладів та окремі приватні камери. У центрі працюють працівники Національної поліції України, працівники «Муніципальної поліції», співробітники МНС та фахівці зі сповіщення громадян. 

Довідка. В грудні 2018 року Вінницька міська рада отримала відзнаку за перше місце в конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» в номінації «Формування безпечного життєвого середовища». Проект, який виборов перемогу, – «Ситуаційний центр Вінницької міської ради».

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *