Чому ВАС не розглянув апеляцію щодо запобіжного заходу екс-диретору центра реабілітації

Новини Вінниці

Сьогодні, 27 червня, апеляційний суд відклав розгляд апеляційної скарги прокурора, у якій він просить застосувати до підозрюваного, екс-директора одного з вінницьких центрів реабілітації дітей з інвалідністю, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням майже 400 тисяч гривень застави.

Річ у тому, що колишній посадовець на судове засідання не з’явився: перебуває на стаціонарному лікуванні. Його захисник підтвердив це довідкою.

Тож, аби не порушувати права підозрюваного на захист, суд відклав розгляд апеляційної скарги на 14 годину 10 липня.

Додамо, що п’ятдесятисемилітній підозрюваний обіймав посаду директора реабілітаційної установи майже три роки, починаючи з кінця 2015-ого. За цей час нібито завдав центру майже 400 тисяч гривень збитків: зокрема, виплачував собі премію у понаднормовому розмірі, безпідставно списував  пальне та їздив у відрядження.

Підозрюють, що колишній посадовець скоїв кримінальне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у великих розмірах).

За інформацією: Прес-служба Вінницького апеляційного суду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *