Заїжджий донеччанин двічі вдарив ножем вінничанина за місце на лавочці на транспортній зупинці

Новини Вінниці

Тиждень тому, 20 червня,пізно ввечері  у Вінниці на зупинці «вул. Лялі Ратушної» (на вул. Келецькій) біля цілодобового магазину «Продукти» п`яний чоловік почав конфліктувати з людьми, які теж чекали на транспорт. Власне, суперечка виникла через… місце на лавочці.  Неочікувано в нетверезого чоловіка в руках з`явилися кухонні ножі, якими він поранив «суперника». Один удар прийшовся в голову, а другий – у плече потерпілому.  Тільки завдяки вчасному наданню медичної допомоги життя людини було врятовано.

Особу зловмисника було швидко встановлено, його затримали за  ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманий –  раніше неодноразово судимий 32-річний уродженець м. Торез Донецької області, який приїхав у м. Вінницю у власних справах.

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури Вінницької області, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 – п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України – «закінчений замах на умисне вбивство» з хуліганських мотивів.

Слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід –  тримання під вартою строком на 60 днів з моменту затримання без альтернативи внесення застави.

Нині досудове розслідування триває.

Павло Петришин, прокурор місцевої прокуратури молодший радник юстиції  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *