Поліції Вінниччини подарували конфісковані Mersedes та Nisan

Новини Вінниці

Мінестерство юстиції України передало вінницькій поліції два автомобілі – Mersedes w210 та Nisan Primera. Обидві автівки були подаровані правоохоронцям за програмою передачі державним структурам конфіскованого майна.

Обидві подаровані поліції автівки були конфісковані за рішенням суду. Одну забрали у власника за порушення митних правил, інша була вилучена як доказ в межах кримінального провадження. Що важливо – машини працюють на дизпаливі, що робить їхню експлуатацію економнішою.

Як заявив заступник начальника обласного главку поліції полковник Олександр Цимбалюк, Mersedes w210 та Nisan Primera будуть передані оперативним підрозділам в райони області. За словами полковника, автопарк поліції Вінниччини потребує оновлення, тож дві іномарки обов’язково стануть у нагоді.

  • Велика кількість службових автомобілів потребує заміни, в нас є ще автомобілі «Лада» сьомої моделі. Зараз відбувається оновлення автопарку більш сучасними  моделями, адже злочинці їздять на нових авто. Дві машини, які ми отримали сьогодні, будуть передані стройовим підрозділам. Вони не лишаться в головному управлінні, не залишаться у Вінниці, а поїдуть у райони, – зауважив пан Цимбалюк  

Практика дарування «конфіскату», зазначає заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Світлана Глущенко, є традиційною для міністерства.

  • Ми проводимо дуже багато заходів з безоплатної передачі нереалізованого конфіскованого майна. За останні півтора роки ми передали майна більше ніж на сімдесят мільйонів гривень. Майно передається державним органам, дитячим будинкам та на благодійність, – сказала вона

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *