На Вінниччині в складі ОВК відбулися заміни

Новини Вінниці

Від початку роботи у складі окружних виборчих комісій у Вінницькій області відбулася низка замін, зокрема й в керівному складі. Замінено трьох голів ОВК, двох заступників, двох секретарів та дев’ятьох членів комісій. Про це свідчать дані постанов, опублікованих на сайті Центральної виборчої комісії.

Так, у складі ОВК №11(місто Вінниця) замінено члена комісії Сергія Бінцаровського від Політичної партії «ПРАВИЙ СЕКТОР» на Світлану Норовило.

У складі ОВК №12 (місто Вінниця) замінено заступницю голови комісії від Політичної партії «Інтернет партія України» Анжеліну Карамєлєву на Дмитра Шевчука. А секретаря комісії Валерія Дяківа від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ» – на Інну Волкову. Також члена комісії Світлану Норовило від Політичної партії «ПРАВИЙ СЕКТОР» замінено на Сергія Бінцаровського.

Тобто, як бачимо, члени окружних комісій № 11 та 12 Світлана Норовило і Сергій Бінцаровський «помінялись місцями».

В ОВК №13 (місто Калинівка) замінено голову комісії Марину Саврань від Політичної партії «ПРАВИЙ СЕКТОР» на Ларису Моторну, а заступницю голови Ірину Мозговувід Партії «Відродження» на Галину Буняк.

В ОВК №14(місто Жмеринка) відбулися заміни двох членів комісії. Володимира Туркевича від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода» замінено на Людмилу Котлуш, а Сергія Гаранжу від Політичної Партії «5.10» на Олександра Султанова.

В ОВК №15 (місто Шаргород) замінено секретаря комісії Євгена Компанійця від Політичної Партії «5.10» на Світлану Піх. Також замінили двох членів комісії: Валентина Вереткавід Політичної партії «НОВА ПОЛІТИКА» на Наталію Черкевич, а Володимира Шкварука від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ПОЛІТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ЄДИНА РОДИНА» на ТетянуПопову.

В ОВК №16(місто Ямпіль) відбулася заміна члена комісії Владислава Руденкавід Української партії «Зелена планета» на Лілію Козлову.

В ОВК №17(місто Ладижин) голову комісії Ірину Шидловську від Української партії «Зелена планета»замінено на Сергія Гончарука, а члена комісії Євгена Ломакіна від Політичної Партії «5.10» на Наталію Лебідь.

В ОВК №18 (місто Іллінці) голову комісію Андрія Орла від політичної партії Конгрес Українських Націоналістів замінено на Сергія Беднарчука, а члена комісії Володимира Казчука від Політичної партії «НОВА ПОЛІТИКА» на Наталю Сидоренко.

Як раніше повідомляла ОПОРА, 31 травня Центральна виборча комісія утворила 199 окружних виборчих комісій у максимальному складі 18 осіб.

Наталія Величко, координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *