На Вінниччині п`яна парочка побила й пограбувала односельця: забрали телевізор

Новини Вінниці

У четвер, 13 червня, у Томашпільському районі працівники поліції затримали двох жителів с. Олександрівка, які в нетверезому стані пограбували місцевого жителя. Застосувавши фізичну силу, зловмисники відібрали у потерпілого телевізор.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 47-річного жителя с.Олександрівка про пограбування. Потерпілий повідомив, що малознайомі  чоловік та жінка, зайшовши у його будинок почали вимагати віддати телевізор. Отримавши відмову, зловмисники вдарили господаря будинку по голові, у результаті чого останній втратив свідомість.   

За словами начальника томашпільської поліції Ярослава Марченка, під час розмови потерпілий описав нападників та вказав можливе їх місцеперебування. Протягом кількох годин поліцейські встановили та затримали правопорушників. Ними виявились 34-річна місцева жителька та її 42-річний знайомий.

Під час вчинення злочину правопорушники перебували в стані алкогольного сп’яніння. Телевізор у них поліція  вилучила.  

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *