Встановлені свідки побиття поліцейськими вінницького соратника Гриценка

Новини Вінниці Топ

По справі побиття партійця «Громадянської позиції» Олександра Комарніцького вже встановлені свідки та очевидці. Про це повідомили у прокуратурі Вінницької області.

Наразі проводяться усі необхідні першочергові слідчі дії, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

Олександр Комарніцький фото з мережі

Нагадаємо, 11 червня близько 23:00 у Вінниці поліцейські побили Олександра Комарніцького, постраждалий знаходиться у реанімації і не приходить до свідомості. Повідомляється, що конфлікт трапився через відмову чоловіка стати понятим під час документування злочину. З даними поліції, Комарницький «відреагував агресивно та спровокував конфлікт, в ході якого отримав тілесні ушкодження». При цьому, за даними ГУ НП області, поліцейський «надав потерпілому невідкладну медичну допомогу та викликав швидку для подальшої його госпіталізації».

У ДБР, яка взялася за розслідування інциденту, заявили, що «поліцейський відштовхнув чоловіка,  той упав на асфальт  й отримав тілесні ушкодження», а саме  «численні черепно-мозкові травми». На інцидент жорстко відреагував лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, назвавши побиття «звірячим».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *