У Вінниці звели «коробку» нового корпусу лікарні швидкої допомоги

Новини Вінниці

На території лікарні швидкої медичної допомоги, що на вулиці Київській у Вінниці, триває будівництво нового корпусу. Як зазначив у Facebook  міський голова Сергій Моргунов, наразі вже зведено «коробку» споруди, монтуються системи водопостачання та каналізації, виконуються внутрішні роботи.

До того ж, триває  облаштування спеціального в’їзду для карет «швидкої», щоб лікарі приймали пацієнта відразу у приміщенні, а не доставляли з вулиці. Ця новація дозволить зберегти дорогоцінні хвилини та мінімізувати ризики для хворого.

Зазначається, що у приміщенні буде створено сучасні відділення – приймально-діагностичне, реанімації, операційний блок. Тут надаватиметься екстрена допомога за сучасними медичними технологіями європейського зразка як вінничанам, так і мешканцям регіону.

Масштабне будівництво триває з жовтня 2017 року. Як повідомлялося раніше, у триповерховій будівлі надаватимуть невідкладну допомогу пацієнтам із інфарктами, інсультами, важкими травмами, а також іншим «екстреним хворим». Кошторис проекту –  269 мільйонів гривень. Очікується, що новий медичний корпус відкриє двері у 2020 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *