Як у Вінниці ремонтують покрівлі житлових будинків

Новини Вінниці

У Вінниці  проводяться роботи з ремонту покрівель за адресами: вул. Стрілецька,16а, вул. О. Антонова,2, вул. Гоголя,4, вул. Кропивницького,16,  вул. Келецька,41, вул. Хлібна,23,  вул. Хмельницьке шосе,10,  вул. Понедєліна,6, вул. О. Антонова,56,  вул. Шмідта,15,  просп. Юності,20/73,   вул. Чайковського,19,  вул. Короленка,33, 1-й пров. Київський,64.

У багатоквартирних будинках по вул. Ю. Клена,4 та вул. Пирогова,103 нещодавно завершено капітальний ремонт покрівельі. Роботу проведено за кошти міського бюджету, оскільки жителі цих будинків створили ОСББ.

  • Жителі цих будинків створили ОСББ і обрали покрівлю одним з конструктивних елементів, ремонт якого можна виконати за кошти міського бюджету. Власники квартир самі обирають, що їм необхідно відремонтувати у будинку, – дах, вікна в під’їздах чи замінити інженерні мережі. Також можна скористатися міською програмою співфінансування, де 70% робіт фінансується з міського бюджету, – поснює директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. 

Довідка. У 2018 р.  внесені зміни до програми співфінансування: тепер  для ОСББ, які створюються з першого січня 2019 року і забудови до 1970 року, отримати два види капітального ремонту безкоштовно, але не впродовж одного року.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *