Олександр Домбровський: «На дебатах Порошенко був професійніший, стратегічніший та сильніший»

Новини Вінниці

Українці, навіть ті, хто зазвичай уникає всіляких політичних програм та дискусій, сьогодні, 19 квітня,  пильно спостерігали  за дебатами кандидатів у президенти. Чи похитнули ці дебати вибір, уже зроблений прихильником того чи іншого претендента на пост глави держави? Напевно, ні. Чи зміг кожний з претендентів знайти собі нових однодумців серед тих, хто до цього часу не визначився з вибором? Напевно, так. 

 Хто переміг сьогодні на “Олімпійському”? Вирішуватиме, звичайно,  кожний сам…

Приміром,Олександр Домбровський, народний депутат України від Вінниччини,  на своїй сторінці у Фейсбук щойно поділився враженнями від публічної дискусії Петра Порошенка та Володимира Зеленського:

  • Стратегічні політичні дебати між кандидатами в Президенти й участь у політичному шоу навіть на стадіоні – це абсолютно різні системи координат.

Формула «ХЛІБА ТА ВИДОВИЩ» сьогодні в частині видовищ спрацювала, але завтра людям потрібно буде хліб! І не тільки! І ми про це повинні пам’ятати!

Можливо, занадто емоційно та нервово пройшли ці дебати. Мої ключові висновки такі:

1. Перемогла українська демократія!

2. Перемогла європейська інтеграція України!

3. Петро Порошенко був професійніший, стратегічніший і, без сумніву, сильніший як Президент країни, яка перебуває в стані реальної війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *