«Серце до серця»: у Вінниці піснями та ярмарком збирають кошти для хворих дітей

Новини Вінниці

На Європейській площі Вінниці, сьогодні, 19 квітня, відбулася чотирнадцята щорічна благодійна акція «серце до серця». Поблизу міської вежі організували своєрідний ярмарок дитячих поробок, виготовлених учнями місцевих шкіл. Гроші від їхнього продажу підуть на придбання обладнання для дитячої обласної лікарні.

  • Кожен рік рада лікарів обирає конкретне обладнання, яке буде закуповуватись, і в цьому році в нас завдання закупити для обласної дитячої лікарні апаратури для малечі із вадами серця. Збираємо кошти на апарати УЗД та ЕКГ, – розповів заступник директора вінницького центру для дітей, сім’ї та молоді Євген Козлов

Щоб ярмарок тривав веселіше, на площі виступили із концертом юні вокалісти. Тим часом, біля прилавків з поробками проводили майстер-класи для дітей.

До речі, допомогти проекту можна не лише купивши зроблені дитячими руками іграшки елементи декору: містом ходять волонтери зі скриньками для пожертв. Крім того, благодійні внески робити на сайті «Серце до серця». Збір коштів триває до 30 квітня.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *