В Японії студія дизайну Open Meals придумала ресторан, за два тижні до візиту в який клієнти здають сечу, слину та фекалії. Така вимога дозволить приготувати для кожного клієнта страви з урахуванням особливостей його організму.
Про це пише National Geographic. Страви готуватимуть з урахуванням аналізу ДНК клієнтів. Перший ресторан Sushi Singularity, що працює за таким принципом, має відкритися в Токіо в 2020 році. Бронювання столика має здійснюватися за два тижні. Клієнт отримає «міні-лабораторію», куди він збере свої зразки слини, сечі і фекалій. Фахівці двох компаній сфери охорони здоров’я після проведення аналізів створять унікальний ідентифікатор здоров’я гостя. На його основі будуть підбиратися необхідні інгредієнти для страв.
Джерело: УНІАН