Вінницька поліція шукає свідків аварії на вул.Келецькій за участі «Infiniti Q50»

Новини Вінниці

У суботу, 9 березня, близько 4.20 год. у Вінниці по вул. Келецькій сталась автопригода за участі «Infiniti Q50» та автомобіля служби таксі «Chery Tiggo». Нині триває досудове розслідування. Просимо відгукнутися очевидців та свідків аварії.

Слідчим відділенням Вінницького відділу поліції розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Просимо відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливу для слідства інформацію.

В першу чергу, просимо відгукнутись водіїв темного позашляховика та таксі світлого кольору, які були на місці аварії та першими надавали допомогу потерпілим у аварії. Водій позашляховика  під час аварії рухався по вул. Келецькій з боку вул. 600-річчя та зупинився на стоянці поблизу заводу «Кристал». Водій другої автівки зупинився безпосередньо біля місця аварії та надавав допомогу її учасникам.   

Шановні громадяни! Хто володієте інформацією про обставини цієї аварії, просимо звернутися до поліції за телефонами (097) 179-97-22, (067) 901-73-17, (097) 256-48-70 або «102».

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *