У Вінниці водій Infiniti врізався у таксі

Новини Вінниці

На вулиці Келецькій, сьогодні, 9 березня, зіштовхнулись автомобілі  Infiniti та  Chery Tiggo. Аварія, в результаті якої постраждали четверо та госпіталізовані двоє людей, сталася близько 4:20.

За попередньою інформацією слідства, 23-річний водій Infiniti, рухаючись Келецькою у напрямку мікрорайону «Вишенька»,  врізався у таксі Chery Tiggo, що їхало попереду в попутньому напрямку.

Як інформують правоохоронці, від удару Infiniti зніс огорожу заправочної станції, а таксі зіткнулося зі  стовпом.

47-річний таксист з важкими травмами знаходиться у реанімації. Водій Infiniti також у лікарні, у нього взяли зразки крові для перевірки на алкоголь. Двоє його пасажирів, 23 та 14 років, отримали незначні травми, їх відпустили після надання медичної допомоги.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. На місці події проведені першочергові слідчі дії. Триває розслідування. 

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *