Facebook та Telegram випустять власну криптовалюту

Новини Світу

Найбільші у світі компанії, що займаються обміном інтернет-повідомлень, сподіваються досягти успіху там, де крипто-стартапи криптовалюти зазнали невдачі. Вони хочуть ознайомити споживачів з альтернативним світом цифрових монет. Про це пише Liga.net.

  • Facebook, Telegram та Signal, планують протягом наступного року розгорнути нові криптовалюти, які призначені для того, щоб користувачі могли відправляти гроші через популярні месенджери, в тому числі з допомогою Venmo або PayPal, які допоможуть подолати кордон, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найочікуваніший, але потайний проект перебуває в стадії реалізації у Facebook. Компанія працює над монетою, яку користувачі WhatsApp (якою володіє Facebook), можуть миттєво відправити друзям і родичам. Про це повідомляють джерела редакції.

Гігант соціальних мереж, за їх інформацією, вже провів переговори з криптовалютними біржами щодо продажу монети Facebook споживачам.

Telegram, що нараховує близько 300 мільйонів користувачів в усьому світі, також працює над цифровий монетою. Signal, сервіс зашифрованих повідомлень, популярний серед захисників конфіденційності, теж це робить. Так само, як і найбільші програми для обміну повідомленнями в Південній Кореї і Японії, Kakao та Line.

У компаній, які займаються обміном повідомленнями, є охоплення, який затьмарює прихильників більш ранніх криптовалют. Facebook і Telegram можуть зробити цифрові гаманці для криптовалют доступними в одну мить для сотень мільйонів користувачів.

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *