Український бренд “Ukraine Now” переміг у конкурсі маркетинг-революціонерів

Новини України

Єдиний український бренд “Ukraine Now” було визнано переможцем у номінації “Ребрендинг року: змінюйся або йди додому” за версією X-Ray Marketing Awards 2018. Крім того, друге місце цей бренд посів у номінації “Революція комунікацій”. Про це повідомили у прес-службі Кабінету міністрів України.

Як зазначається, Х-Ray Marketing Award – це щорічна премія, де кращі маркетинг-команди та кампанії України визначаються шляхом голосування. Цього року шорт-лист був сформований на основі найбільш популярних матеріалів і найгучніших та помітних кампаній, запущених минулого року.

Голосування-2018 відбувалося в такий номінаціях: “Комунікаційна стратегія року”, “Відкриття року”, “Ребрендинг року”, “Провал року”, “Бліц року”, “Неоднозначність року”, “Маркетинг-директор року”, “СЕО / власник бізнесу, орієнтований на маркетинг”.

Як зазначила очільник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну Роксолана Стадник, “Ukraine Now – це успішна компанія з популяризації України, яку високо оцінюють експерти як в Україні, так і за кордоном”. Вона переконана, що попереду у бренда ще багато нових перемог.

Як повідомляється, раніше бренд України Ukraine Now отримав одну з найбільш престижних премій у сфері дизайну – Red Dot Design Award у категорії Corporate Identity.

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *